Monday, December 15, 2008

MASKARA 12

13 Dis 2008, Maskara 12. Sinaganaga dan Sol-Jah akhirnya menyeret aku perform jadi Balak Malaya . Berdeghau darah aku nak perform depan kawan2 yang selama ni aku jaga audio untuk diorang. Gugup siooot. Dah la tak de sound man. Mat Jan tolong tekan play cd je (tq bro). Solo gitar Canon Rock dan Lagu Bintang je yang sempat. Sebab aku terlalu concern kat sape yang jaga audio. Kalau ada yang terkucil tu sorry ye. Gelihati tengok maskara Ajami berbulu ayam. Thank you kawan2 for your support. Syed S Zarzizi wa cilok gambar rehearsal kat flickers tanpa izin.

Akhirnya selamat jugak Maskara 12 penutup Maskara 2008. SM Zakir lak takde kat PENA hari tu. Kalau ada rezeki tahun depan jumpa lagi.

10 comments:

Ajami Hashim said...

'superajamithebuluayam' membubh komen sulung di blog ini! lalala!

lu rawkkk bro!

Irwandy said...

Lu mmg rawk la bro..tgk gitar karen ko teringat gitar karen aku yg lama yg dah dijual..hehe..

thanks kerana menjadi sound engineer masa maskara..hehe

cik puan daun said...

ferrr... persembahan yang mantop... :) bergendang baby dalam perut gua.. ;)

Mat Jan said...

wah... entri sulung blog ini!

Wawa said...

yep yep... u're performance totally rawk sangat! =D

pandagumuk. said...

sangat best!ternganga lama gile.

spyz said...

ooo.. baru tau, ko ada blog rupanya..

bro, lu memang gerek sehhhh...

tgk lu goreng teringat gitar aku yg dah berabuk kat rumah.. itulah akibatnya kalo beli bukan sbb nak main, tapi sbb cuma nak memenuhi impian sejak kecik.. ha ha..

Azzam Supardi said...

Rafix! Lu memang...memang...memang Fix! 'Goreng' baik punya ha ha ha! Gua tangkap leleh, brader.

RAFIX said...

Thank you la kwn2 entry sulung ni dpt respon dr you all. tgh edit video nk hntr youtube.

.vvy|na. said...

*ehem* daun, yeke baby begendang? aku rasa cam kau pun kemain malam tuuu.. hihihi :p


yeap. kami gadis-gadis groupie kat belakang pun cam tekagum tengok proses penggorengan gitar karen kaler merah tu. ferrrrrr...